2014
Chico tv i billedet indgår nu i vores Shetlænder pony team "The Vikings" ...

August 2014 - Bj er begyndt at træne Chico i dressur ...

Juli 2014
Chico er nu tilkørt og er en pålidelig Shetlænder. Her kører han ud på tur med August, Camilla & Emma.

Chico 3 år trækker træslæden med Camilla

Chico, 2 år - skønhed og energi i miniformat - vi har påbegyndt hans uddannelse til kørepony i 3-spand. Denne gang går vi den lige (gammeldaws) vej ved at starte med at sætte ham direkte i 2-spand med Frederik inden han får en 1-spænder uddannelse. Han lærer selvfølgelig arbejdet fra jorden først ...

Chico & Emma følges ad hjem fra Paddock Paradise. Han er en lille tillidsfuld fyr og føler sig tryg med et reb om halsen, men det behøves ikke, - han følger pænt med uden ...

Chico th & Frederik tv leger i Hestehaven august 2013

  • 05-08-2013 Det er aldrig let for en ny hest at komme ind i en sammentømret flok - og slet ikke for en ung dreng som Chico på 2 år, der stadig bærer savnet af sin mor og veninden Sisse Muldyr. Må jeg komme med jer ?

  • Shetlænderne accepterede den ny med det samme og Welsh hoppen Chili der leder flokken accepterede ham og bød ham venskab her til formiddag. Ud over, at hovedsagelig Mattis har jaget ham væk en 10-15 meter, er der ikke sket noget fysisk overlast.

  • Den barske Gotlandsruss Mattis har fået klar besked af førerhoppen Chili, om at slappe af - så her 2 døgn efter Chico ankom til Russ-park er der relativ ro ude i Paddock Paradise. Den lille fyr sørger for at græsse (eller lade som om) for at fortælle at han ikke har dårlige hensigter - tusinder af års dybe instinkter er på spil.

Chico 2´dag - han savner sin mor og sin gode veninde Sisse muldyr og de søde piger.

Chico & Isabell i august - Isabell er venlig, men hoppe-bestemt over for Chico (han skal ikke tro han er noget).

Frederik tv modtager venligt Chico og de overnattede sammen i Frederiks boks. Her anden dag leger de meget,

Lille Chico ses her med sin veninde Sisse Muldyr - hans mor hedder Chequantos og hans far hedder Candy.