Pony stævnet i Tvis var en kæmpe succes med 24 dobbeltstarter -
men ikke for os, da vi fik skadet vores stærke Frederik så han måtte udgå. Camilla Bech Thomsen havde stævnedebut og kørte 2 flotte starter til en samlet 6´ plads, men det høje tempo kostede selvfølgeligt lidt "begynderkegler".
Vi måtte ud og låne vogn og sele så Emma Henriksen kunne gennemføre med Isabell som enspænder og det blev til 2 fejlfrie runder, men den lille hoppe var meget ulykkelig over ikke at have sin stærke ven og køremakker ved sin side, så hun havde ikke rigtig lyst til at give den gas, men ville hellere tilbage til traileren.
Der blev kørt forrygende af de mange "ukendte" mini-pony/heste kuske, med en meget høj kvalitet - specielt var det brogede 2-spand pony med roman cart, der vandt konkurrencen, en fryd at se på - så der har vi meget at lære.
Vi var også meget imponeret af deltagerne fra mini-heste-foreningerne der viste nye sider af køre-horsemanship (og tandem) - de har virkelig styr på de små heste i keglerne og i alle gangarter. De kører altid solo i deres vogne, hvad enten det er 1 - 2 spand eller tandem, men de kan sgu styre det !
Jeg vil ønske at denne succes kan gentages flere gange, så vi kan møde alle de dejlige mennesker igen.
Tak til Kurt og Grethe, Tvis + medhjælpere !

Emma & Isabell måtte køre alene da Frederik var skadet ...